Om öppet hus

This post is also available in: Русский English

Varmt välkommen att fira min 50-årsdag tillsammans med mig och min familj hemma hos oss i trädgården! Ta en bit mat och dryck, skåla med mig, krama mig och berätta hur underbar jag är! 🙂 Jag ser fram emot att träffa dig!

Datum: lördag 15 augusti 2020.
Tid: när du vill mellan kl 12 och kl 19.

Anmälan: Tala gärna om att du tänker komma genom att gå in på anmälningssidan här: Öppet hus eller sms:a/ring Nuria på telefon 076-224 82 64. På så vis blir det lättare för mig att planera mat och dryck för den dagen.

Plats: Flakvagnsvägen 19, 231 32 Trelleborg.
Östra delen av Trelleborg, norr om Dalabadet.

Busshållplatser:
Trelleborg Dalabadet (ca 400 m, 5 minuters gångväg), buss 2.
Trelleborg Ö Industriområdet (ca 600 m, 10 minuters gångväg), buss 190.

Tågstation: Trelleborg C (4 km).

Bil: Det går att parkera (gratis) på gatan. Undvik att ställa bilen i vändplatsen längst nere på gatan. Om det redan är mycket bilar på gatan, är det bättre att parkera på huvudgatan på området, som heter Köpingedalsvägen.

Present?

Hoppas vi ses!
Niklas