Välkommen på öppet hus!

Varmt välkommen att fira min 50-årsdag tillsammans med mig och min familj hemma hos oss i trädgården! Ta en bit mat och dryck, skåla med mig, sjung eller spela en trudelutt och berätta hur underbar jag är! 🙂 Jag ser fram emot att träffa dig!

Datum: lördag 15 augusti 2020.
Tid: när du vill mellan kl 12 och kl 19, anmälan krävs.

O.s.a.: Jag vill veta om du kommer (eller inte) senast torsdag 30 juli. Fyll i formuläret längst ner på den här sidan eller sms:a/ring Nuria på telefon 076-224 82 64.

Plats: Flakvagnsvägen 19, 231 32 Trelleborg.
Östra delen av Trelleborg, norr om Dalabadet.

Busshållplatser:
Trelleborg Dalabadet (ca 400 m, 5 minuters gångväg), buss 2.
Trelleborg Ö Industriområdet (ca 600 m, 10 minuters gångväg), buss 190.
Tåg- och busstider finns på Skånetrafikens webbplats.

Tågstation: Trelleborg C (4 km). Tåg- och busstider finns på Skånetrafikens webbplats.

Bil: Det går att parkera (gratis) på gatan. Undvik att ställa bilen i vändplatsen längst nere på gatan. Om det redan är mycket bilar på gatan, är det bättre att parkera på huvudgatan på området, som heter Köpingedalsvägen.

Present?

Hoppas vi ses!
Niklas

P.S. Sedan i januari, när jag började planera för att fira på sommaren, har det hänt mycket. Framför allt härjar nu en pandemi i världen. För att minska risken för smittspridning, måste vi vara sparsamma med kramar, så att vi håller avstånd. Eller som Folkhälsomyndigheten uttrycker det:

”Hosta eller nys i armvecket. Tvätta händerna. Håll avstånd och stanna hemma om du är sjuk.”